РЕГИСТРИРАЈ ДОМЕН

www.

ПРИДОБИВКИ СО INHOST КАКО ВАШ ХОСТИНГ ПАРТНЕР

24/7 ПОДДРШКА

Стручни администратори подготвени да Ви овозможат брза техничка поддршка со временски период на одговор од 15 до 30 минути.

99.9% СТАБИЛНОСТ

Загарантирана 99.9% мрежна стабилност (uptime) и во случаеви на хардверска надградба на серверите и нивна оптимизација.

GIGABIT КОНЕКЦИЈА

Сите хостинг пакети се на Gigabit мрежа која ќе Ви понуди совршен баланс на перформанси и стабилност за квалитетно извршување на Вашите веб страни или апликации.

АВТОМАТИЗИРАН СИСТЕМ

Комплетно автоматизиран систем кој вам Ви нуди лесен начин како би ги менаџирале Вашите хостинг пакети

БЕЗБЕДНОСТ НА СЕРВЕРИ

Максимална софтверска и хардверска заштита од хакерски напади со сертификат за 4-то ниво.

БЕКАП НА ПОДАТОЦИ

Бесплатен неделен бекап е вклучена со сите наши пакети. Почести бекапи се достапни како дополнителна опција.

ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

Изненадени сте! Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе Ви биде вратена.

МИГРАЦИЈА

Преселбата никогаш не била полесна! Нашите Администратори ќе ги мигрираат Вашите податоци бесплатно!

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Искористете ја нашата партнерска програма и можноста за заработка од страна на пасивни приходи.

ВЕБ ХОСТИНГ ПАКЕТИ

BASIC

117 ден./ месечно

или 1399 ден./ годишно!
 • 2X500MB RAID диск простор
 • 10GB месечен сообраќај
 • Активација на 1 домен
 • Не подржува поддомени
 • Неограничен број на Е-пошти
 • Не поддржува MySQL дата бази
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
 • -
НАРАЧАЈ

STARTER

158 ден./ месечно

или 1899 ден./ годишно!
 • 2X1GB RAID диск простор
 • 30GB месечен сообраќај
 • Активација на 1 домен
 • Активација на 1 поддомен
 • Неограничен број на Е-пошти
 • 2 MySQL дата бази
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
 • -
НАРАЧАЈ

STANDARD

225 ден./ месечно

или 2699 ден./ годишно!
 • 2X2GB RAID диск простор
 • 50GB месечен сообраќај
 • Активација на 3 домени
 • Активација на 3 поддомени
 • Неограничен број на Е-пошти
 • 6 MySQL дата бази
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
 • БЕСПЛАТНА ВЕБ СТРАНА
НАРАЧАЈ

PREMIUM

333 ден./ месечно

или 3999 ден./ годишно!
 • 2X4GB RAID диск простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Активација на 5 домени
 • Активација на 5 поддомени
 • Неограничен број на Е-пошти
 • 10 MySQL дата бази
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
 • БЕСПЛАТНА ВЕБ СТРАНА
НАРАЧАЈ