ЗА НАС

РЕГИСТРИРАЈ ДОМЕН

www.

ПРОЦЕС ИН - Aгенција за интелектуални, информатички услуги и маркетинг

Основана во 2002 година, од кога и опслужува ИТ консултации и интернет развој на разни групи на коминтенти каде вешто ги имплементира светските трендови од информатичката технологија во македонското стопанство, на задоволство на преку 2000+ постојани коминтенти. Проектира, изведува и имплементира сложени и целосни информатички решенија, врши одржување, консалтинг и техничка поддршка, продажба и услуги. Ова е само дел од активностите кои PROCESS IN секојдневно ги усовршува.

Во делот на регистрација на домени и хостинг сервиси, користи најнова, најпопуларна и најсовремена технологија, а се со цел да овозможи стабилен, сигурен и брз веб хостинг.

Одберете вистински хостинг провајдер кој што ќе Ви гарантира за сигурноста и брзината на Вашата веб страна.

ЗОШТО INHOST ?

Како ние се споредуваме со другите хостинг провајдери?

Доколку не споредувате со некои други хостинг привајдери, ќе наброиме неколку одговори на прашања кои мислиме дека треба да ги знаете пред да се одлучите за Вашиот хостинг провајдер.

БЕЗБЕДНОСТ НА СЕРВЕРИ
Ние користиме максимална софтверска и хардверска заштита, за што потврдуваат над 2000+ задоволно корисници на веб страни, клауд и кориснички апликации, како и и анализата од хакирани страни во Македонија. Брза техничка поддршка со временски период на одговор од 15 минути. Работно време 24/7.

СОПСТВЕНОСТ НА ХАРДВЕР
Некои хостинг провајдери купуваат или изнајмуваат сервери од други хостинг провајдери кои всушност го поседуваат хардверот и мрежата и затоа имаат многу мала контрола врз квалитетот на услугата. Ние имаме наши сервери, мрежа и професионален тим.

БЕСПЛАТЕН ТРАНСФЕР И ДОМЕН
Еден од најголемите проблеми кај клиентите, е трансферот на постоечка веб страна на нов хостинг провајдер. Без разлика на големината и технологијата во која е изработена веб страната, ние Ви нудиме бесплатен трансфер и домен засекогаш.

АВТОМАТИЗИРАН СИСТЕМ СО КОРИСНИЧКИ ПАНЕЛ
Комплетно автоматизираниот систем Ви нуди на полесен начин да ги менаџирате Вашите сервиси, услуги, фактури или побарате поддршка. Најавате се и со еден клик регистрирајте се, обновете Ваш домен или закупете сервис услуга.