ИНХОСТ е македонски бренд под групацијата на ПРОЦЕС ИН ДООЕЛ, основана во 2002 година, од кога и опслужува ИТ консултации и интернет развој на разни групи на коминтенти каде вешто ги имплементира светските трендови од информатичката технологија во македонското стопанство, на задоволство на преку 7000+ постојани коминтенти. Проектира, изведува и имплементира сложени и целосни информатички решенија, врши одржување, консалтинг и техничка поддршка, продажба и услуги. Ова е само дел од активностите кои PROCESS IN секојдневно ги усовршува. Во делот на регистрација на домени и хостинг сервиси, користи најнова, најпопуларна и најсовремена технологија, а се со цел да овозможи стабилен, сигурен и брз веб хостинг.

Хостинг провајдер кој што Ви гарантира за сигурноста и брзината на Вашата веб страна

6153+ регистрирани домени

4803+ хостирани веб страни

7300+ задоволни корисници

First Time Building?
Website, Domain or Hosting We Can Help.

Watch videos to
know more

X

Како ние се споредуваме со другите хостинг провајдери?

Доколку не споредувате со некои други хостинг провајдери, ќе наброиме неколку одговори на прашања
кои мислиме дека треба да ги знаете пред да се одлучите за Вашиот хостинг провајдер

БЕЗБЕДНОСТ НА СЕРВЕРИ

Ние користиме максимална софтверска и хардверска заштита, за што потврдуваат над 7000+ задоволно корисници на веб страни и кориснички апликации, како и анализата од хакирани страни во Македонија. Брза техничка поддршка со временски период на одговор од 15 минути. Поддршка 24/7.

БЕСПЛАТЕН ТРАНСФЕР И МИГРАЦИЈА

Еден од најголемите проблеми кај клиентите, е миграцијата на постоечка веб страна на нов хостинг провајдер. Без разлика на големината и технологијата во која е изработена веб страната, ние Ви нудиме бесплатна миграција и трансфер на домен засекогаш.

СОПСТВЕНОСТ НА ХАРДВЕР

Некои хостинг провајдери купуваат или изнајмуваат сервери од други хостинг провајдери кои всушност го поседуваат хардверот и мрежата и затоа имаат многу мала контрола врз квалитетот на услугата. Ние имаме наши сервери, мрежа и професионален тим.

АВТОМАТИЗИРАН СИСТЕМ СО КОРИСНИЧКИ ПАНЕЛ

Комплетно автоматизираниот систем Ви нуди на полесен начин да ги менаџирате Вашите сервиси, услуги, фактури или побарате поддршка. Најавате се и со еден клик регистрирајте се, обновете Ваш домен или закупете сервис услуга.

НАШИОТ ТИМ

Mark Anderson
Chief Executive Officer

Mark Anderson

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Ashtyn Hailey
Support Supervisor

Ashtyn Hailey

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Felipe Keshawn
Support Representative

Felipe Keshawn

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Moody Jonathan
Office Manager

Moody Jonathan

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Gregory Smith
Software Engineer

Gregory Smith

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Eva Keely
Product Director

Eva Keely

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
Gargionay Smith
Software Engineer

Gargionay Smith

Lorem Ipsum which looks many web sites pass websites is therefore always.

  Read more
We are Hiring
Member

We are Hiring

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ КОИ ГО НАШИОТ ТИМ!