Категории на прашања

БЕСПЛАТНИ СЕРВИСИ (1)

Веб страни, скрипти, Е-продавници...

ВЕБ ХОСТИНГ (10)

Хостинг платформи, хостинг пакети, прашања и одговори

ДОМЕНИ (5)

Регистрација на домени, трансфер, ДНС записи, ЕПП код

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ (5)

Активација на сервис, начин на плаќање, деактивација на сервиси...

Популарни прашања

 Кој може да биде спонзориран со хостинг?

INHOST, како хостинг компанија ориентирана кон општеството и цивилниот сектор, им овозможува на...

 Како да изберете најдобро домен име за вашата компанија

Деновиве сè потешко и потешко е да се најде домен име кое е лесно за паметење, е...

 Како до *.mk или друг Македонски домен?

INHOSTнуди регистрација на Македонски домени и тоа со следните наставки: .mk , .com.mk , .net.mk...

 Колку изнесуваат хостинг пакетите во Македонија?

Во нашата веб-приказна на Интернет низ годините со зголемување на побарувачката на веб-страни се...

 Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

Нарачка може да направите директно преку сајтот или едноставно да ни се јавите или пишете на...