Виртуелна канцеларија

Виртуелната канцеларија ви обезбедува дисковен простор за безбедно чување на вашите податоци (датотеки), достапни преку кој било уред, од која било локација и во кое било време. OwnCloud 8.0 базиран софтвер хостиран на VMware vSphere 5.5 enterprise plus софтвер, HP Proliant BL 460c Gen8 сервери и Sun Enterprise grade storage EMC. За користењето на еден од пакетите за виртуелен простор се плаќа фиксна месечна претплата, без обврски и дополнителни трошоци.

CLOUD OFFICE XS

1200 / мес. Regularly 1400 НАРАЧАЈ
 • 50GB RAID 10 SSD/SAS
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Cloud апликација
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

CLOUD OFFICE S

1800 / мес. Regularly 2400 НАРАЧАЈ
 • 100GB RAID 10 SSD/SAS
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Cloud апликација
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

CLOUD OFFICE M

2150 / мес. Regularly 2850 НАРАЧАЈ
 • 150GB RAID 10 SSD/SAS
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Cloud апликација
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

CLOUD OFFICE L

2850 / мес. Regularly 3650 НАРАЧАЈ
 • 200GB RAID 10 SSD/SAS
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Cloud апликација
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

придобивки со Cloud Office

Самостојно управување

Самостојно управување со дополнителни корисници

Големината на документите

Големината на документите може да биде и до 2 GB

Безбедносна копија

Секојдневна безбедносна копија од датотеките

Преземање и споделување

Праќање, преземање и споделување датотеки едноставно

Достапност без ограничувања

Достапност без ограничувања - пристап до датотеките од кој било уред

Стручна техничка поддршка

Стручна техничка поддршка достапна 24/7

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

Бесплатен
домен
99.9%
стабилност
Cloud
контрол панел
24/7/365
премиум поддршка
30 дена
гаранција