ИНХОСТ при ПРОЦЕСС ИН ДООЕЛ Ви нуди можност за регистрација на домашни како и странски домени по најдобри цени. Одберете го доменот што го сакате, проверете дали е слободен и веднаш започнете со користење на истиот. Минимален период за регистрација или обнова на домен е 1 (една) година. Времето потребно за извршување на сервиси на домен е веднаш по прием на уплата.

ПРОЦЕС ИН е официјален регистрар на македонскиот .мк домен согласно потпишаниот договор со МАРнет за пренесување на правото за вршење на регистрација на домен со број 966/4-04, склучен на ден 24.02.2014 година во Скопје.

Пребарајте го вашиот совршен домен бидејќи mojakompanija.mk ќе ви овозможи препознатливост на вашиот бизнис

.mk

цена за обнова

620/година

.com.mk

цена за обнова

620/година

.com

цена за обнова

1200/година

.eu

цена за обнова

1200/година

.co

цена за обнова

1200/година

Инстант регистрација и активација за само 5 минути

Тековни известувања за состојбата на домените и услугите

Комплетно автоматизиран систем за менаџирање на ДНС

Тим подготвен да овозможи брза техничка поддршка

Корисничка контрола врз вашите домени, сервиси и услуги

Максимална софтверска заштита од спам напади

КАКО ДО СОПСТВЕНА ВЕБ СТРАНА? активирајте веб страна и е-пошта на сопствен домен

ИЗБЕРИ ДОМЕН

Одберете го доменот што го сакате, проверете дали е слободен и веднаш започнете

ИЗБЕРИ ХОСТИНГ

Изберете го најдобриот хостинг пакет согласно вашите потреби и број на е-пошти

ИЗБЕРИ ТЕМА

Најголем избор на професионални решенија за изгледот на вашата веб страна

ПРОМО ПАКЕТ Твое време, твој избор. Сите услуги во еден пакет.

WEB STARTER

Најдоброто за вашиот бизнис по супер цена

  • – Бесплатен домен првата година
  • – Бесплатен хостинг првата година
  • – Поштенско сандаче од 1GB
  • – Неограничен број на е-пошти
  • – Избор на професионално решение
  • – 24/7 техничка поддршка

веќе од 24.000,00 ден.