ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО 1gbps конекција, 99.9% стабилност и 24/7 мониторинг на сервер

Нашите хостинг пакети нудат совршен баланс на перформанси и стабилност за квалитетно извршување. Пакетите се проследени со професионални SSD дискови во RAID 10 конфигурација што резултира со огромна брзина на запишување и читање на податоците.

STARTER

1.899,00 /год. Regularly 2.599,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 1 хостиран домен
 • 1GB SSD RAID 10 диск простор
 • 50GB месечен сообраќај
 • -
 • * Пакет за студентски проекти

STANDARD

2.699,00 /год. Regularly 3.199,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 1 хостиран домен
 • 3GB SSD RAID 10 диск простор
 • 150GB месечен сообраќај
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН за првата година
 • * Пакет за мали и средни корисници

PREMIUM

3.999,00 /год. Regularly 4.599,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 3 хостирани домени
 • 5GB SSD RAID 10 диск простор
 • 300GB месечен сообраќај
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН за првата година
 • * Пакет за големи корисници

ПРИДОБИВКИ КОИ ГИ ДОБИВАТЕ

99.9% СТАБИЛНОСТ

Загарантирана 99.9% мрежна стабилност и во случаеви на хардверска надградба и оптимизација на серверите

БЕЗБЕДНОСТ НА СЕРВЕРИ

Максимална софтверска и хардверска заштита од хакерски напади со сертификат за 4-то ниво

ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

Изненадени сте! Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена

GIGABIT КОНЕКЦИЈА

Сите хостинг пакети се на Gigabit мрежа која ќе Ви понуди совршен баланс на перформанси и стабилност во извршувањето

БЕКАП НА ПОДАТОЦИ

Бесплатен неделен бекап е вклучена со сите наши пакети. Почести бекапи се достапни како дополнителна опција

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Искористете ја нашата партнерска програма и можноста за заработка од страна на пасивни приходи

АВТОМАТИЗИРАН СИСТЕМ

Комплетно автоматизиран систем кој вам Ви нуди лесен начин како би ги менаџирале Вашите хостинг пакети

МИГРАЦИЈА

Преселбата никогаш не била полесна! Нашите Администратори ќе ги мигрираат вашите податоци бесплатно!

24/7 ПОДДРШКА

Стручни администратори подготвени да ви овозможат брза техничка поддршка со временски период на одговор од 15 до 30 минути

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ КОИ ГО НАШИОТ ТИМ!