Виртуелни приватни сервери Виртуeлните приватни сервери (ВПС) се идеално решение за корисници кој сакаат повеќе хардверски перформанси во споредба со основните (Shared) хостинг решенија

BASIC VPS

1200 / мес. Regularly 1400 НАРАЧАЈ
 • 10GB RAID 10 SSD/SAS
 • 600GB месечен сообраќај
 • Intel Xeon E3 процесор
 • Root пристап
 • 512MB ECC RAM меморија
 • 512MB виртуелен Swap
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

STARTER VPS

1800 / мес. Regularly 2400 НАРАЧАЈ
 • 30GB RAID 10 SSD/SAS
 • 1200GB месечен сообраќај
 • Intel Xeon E3 процесор
 • Root пристап
 • 1024MB ECC RAM меморија
 • 1024MB виртуелен Swap
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

STANDARD VPS

2150 / мес. Regularly 2850 НАРАЧАЈ
 • 50GB RAID 10 SSD/SAS
 • 1800GB месечен сообраќај
 • Intel Xeon E3 процесор
 • Root пристап
 • 2048MB ECC RAM меморија
 • 2048MB виртуелен Swap
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

PREMIUM VPS

2850 / мес. Regularly 3650 НАРАЧАЈ
 • 100GB RAID 10 SSD/SAS
 • 2400GB месечен сообраќај
 • Intel Xeon E3 процесор
 • Root пристап
 • 3072MB ECC RAM меморија
 • 3072MB виртуелен Swap
 • 24/7 поддршка
 • 30 дена гаранција

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

Бесплатен
домен
Неограничени
датабази
Бесплатни
скрипти
99.9%
стабилност
cPanel
контрол панел
Бесплатен
веб креатор
SSL
конекција
IPv4
адреси
30 дена
гаранција
24/7/365
премиум поддршка