РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕНИ

Започнете го вашето пребарување за совршен домен...

Пребарува...

Domains must begin with a letter or a number and be between and characters in length

:domain е недостапен

Честитки! е слободен!

Контактирајте не
Откривме дека доменот што го внесовте е меѓународно име на домен. За да продолжите, изберете го посакуваниот јазик на домен.
Изберете го јазикот на доменот што сакате да го регистрирате.

.mk
930,00 ден.
.com.mk
930,00 ден.
.org.mk
930,00 ден.
.net.mk
930,00 ден.
.edu.mk
930,00 ден.
Препорачани домени
Генерирани предлози за домен
Популарен Ново На попуст

Проверката на домените како и нивниот статус се моментални. Достапноста се проверува во реално време, во моментот на закуп.

Прелистајте ги наставките по категории

Домен
Износ
Трансфер
Обнова
.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.com.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.org.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.net.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.edu.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.inf.mk
930,00 ден.
1 Година
0,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.мкд
930,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
620,00 ден.
1 Година
.com
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
.al
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
.de
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
.eu
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
.info
1.800,00 ден.
1 Година
1.800,00 ден.
1 Година
1.800,00 ден.
1 Година
.biz
990,00 ден.
1 Година
990,00 ден.
1 Година
990,00 ден.
1 Година
.org
990,00 ден.
1 Година
990,00 ден.
1 Година
990,00 ден.
1 Година
.co
2.200,00 ден.
1 Година
2.200,00 ден.
1 Година
2.200,00 ден.
1 Година
.net
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година
1.200,00 ден.
1 Година

Ве молиме изберете категорија од горе.

Закупете хостинг

Изберете пакети за веб хостинг

Имаме пакети конфигурирани да одговараат на секој буџет

Прегледај ги пакетите

Бесплатно

пренесете го вашиот домен кај нас*

Извршете пренос

* Исклучува одредени TLD и неодамна обновени домени