Како до WORDPRESS веб страна?

Доколку се прашувате како сами да креирате веб страница, а притоа немате техничко познавање, нути знаете програмски јазици или да дизајнирате веб страни, ние имаме решение за вас со над 650 веќе изработени дизајни.

Лесно изградете ја веб страната што отсекогаш сте ја посакувале. WP креаторот на INHOST е се што ви треба за да бидете успешни. Започнете нов бизнис со сервиси или услуги, изградете портал, креирајте блог или редизајнирајте ја вашата постоечка веб страна. И сето тоа во три едноставни чекори.

1

ИЗБЕРИ ДИЗАЈН

Изберете од над 650+ премиум дизајни кои се професионално дизајнирани и оптимизирани за високо рангирање на пребарувачите и брзо време на вчитување.

2

ЗАКУПИ ПАКЕТ

Одберете пакет соодветен согласно вашите потреби, регистрирајте профил и внесете некои основни информации за вашата веб страна, домен и дизајн.

3

БИДИ ОНЛАЈН

Започнете со самостојно уредување на веб страната. 100% пријателски за почетници. Целосна слобода, повлечете и пуштете, без софтвер и кодирање.

Приспособете лого, боја, елементи и многу повеќе

s

Неограничен број на страници и форми

1500+ клиенти започнаа со самоуредување

ГОТОВИ ТЕМИ ЗА ВАШАТА ВЕБ СТРАНА

Изберете една од 650+ прилагодливите теми и ние ќе ви помогнеме за кратко време да ве поставиме на интернет со можност да ве пребаруваат

ВРШИМЕ ИЗРАБОТКА И НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ВЕБ РЕШЕНИЈА ПО УНИКАТНИ ПОБАРУВАЊА

Доколку имате потреба од персонализирано решение или немате време сами да ја креирате или уредувате вашата веб страна, Нашиот тим од експерти може да одговори на вашите уникатни побарувања.

+200% БРЗИНА

Подобрете ги перформансите на вашата веб страница со најбрзата и најнова инфраструктура. 200% подобрување при транспорт на вашите податоци.

24/7 БЕЗБЕДНОСТ

Не штедиме трошоци за да се осигураме. Плус вршиме редовни скенирања за вируси и малициозен софтвер и ги одржуваме нашите сервери ажурирани.

99,9% СТАБИЛНОСТ

Хостирањето на вистински начин никогаш не било лесно. Ние се справуваме со милиони посетители и прегледи на страници со апсолутна стабилност и време на работа.

БЕСПЛАТЕН БЕКАП

Бесплатна неделна резервна копија е вклучена во сите наши планови за хостирање. Достапни се почести резервни копии како дополнителна опција.

МИГРАЦИЈА

Заштедете време и нервози. Преминувањето во ИНХОСТ никогаш не било полесно! Нашите администратори бесплатно ќе ги мигрираат сите ваши податоци.

ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

Знаеме дека поддршката е важна работа. Секогаш сме на располагање за помош 24/7. Прифаќаме разговор и за неколку секунди сме од помош па и за оние кои не ни се клиенти.

ДОКАЖАНИ СЕРВИСИ

Нашите услуги за хостирање се засноваат на докажан софтвер со највисок квалитет. cPanel и CloudLinux со исклучителна стабилност со LVE технологијата.

АВТОМАTИЗАЦИЈА

Сите услуги на нашите сервери работат целосно автоматски. Хостинг и регистрација на домен може да се платат онлајн - тие се достапни за клиентите веднаш.

22 ГОДИНИ ИСКУСТВО СО НАД 7000+ ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

Подготвени да се движите побрзо? Ние го олеснуваме тоа со 22+ години искуство. Нашите експерти ќе се справат со се што ви треба за успешен бизнис.