Како до WORDPRESS веб страна?

Доколку се прашувате како сами да креирате веб страница, а притоа немате техничко познавање, нути знаете програмски јазици или да дизајнирате веб страни, ние имаме решение за вас со над 650 веќе изработени дизајни.

Лесно изградете ја веб страната што отсекогаш сте ја посакувале. WP креаторот на INHOST е се што ви треба за да бидете успешни. Започнете нов бизнис со сервиси или услуги, изградете портал, креирајте блог или редизајнирајте ја вашата постоечка веб страна. И сето тоа во три едноставни чекори.

1

ИЗБЕРИ ДИЗАЈН

Изберете од над 650+ премиум дизајни кои се професионално дизајнирани и оптимизирани за високо рангирање на пребарувачите и брзо време на вчитување.

2

ЗАКУПИ ПАКЕТ

Одберете пакет соодветен согласно вашите потреби, регистрирајте профил и внесете некои основни информации за вашата веб страна, домен и дизајн.

3

БИДИ ОНЛАЈН

Започнете со самостојно уредување на веб страната. 100% пријателски за почетници. Целосна слобода, повлечете и пуштете, без софтвер и кодирање.

Приспособете лого, боја, елементи и многу повеќе

s

Неограничен број на страници и форми

1500+ клиенти започнаа со самоуредување

ГОТОВИ ТЕМИ ЗА ВАШАТА ВЕБ СТРАНА

Изберете една од 650+ прилагодливите теми и ние ќе ви помогнеме за кратко време да ве поставиме на интернет со можност да ве пребаруваат

ВРШИМЕ ИЗРАБОТКА И НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ВЕБ РЕШЕНИЈА ПО УНИКАТНИ ПОБАРУВАЊА

Доколку имате потреба од персонализирано решение или немате време сами да ја креирате или уредувате вашата веб страна, Нашиот тим од експерти може да одговори на вашите уникатни побарувања.

SPEED

Improve your website’s performance with the fastest infrastructure. Our customers see up to 200% in performance improvements and 50% better bandwidth.

SECURITY

Sleep easy knowing your sites are monitored and secured 24/7. A SLA backed 99.9% uptime guarantee and hack free guarantee.

SCALABILITY

Hosting and scaling a WordPress site the right way has never been easy. We handle visitors and page views a day with absolute stability and uptime.

SITE MANAGEMENT

Save time on repetitive site management tasks. Manage your sites with a dashboard that prioritizes performance and security.

TECHNICAL QUALITY

Our own datacenter, located in Europe, connected to the Internet by many independent high-reliability connections.

CUSTOMER SUPPORT

We know that support is important matters. We are always available to help 24/7. We pick up a call within seconds and we are helpful.

PROVEN SOLUTIONS

Our hosting services are based on proven software of the highest quality: the cPanel management panel and the CloudLinux system with exceptional stability with LVE technology.

OPERATING AUTOMATION

All services on our servers work fully automatically: setting up virtual servers and domain registration can be paid online - they are available to customers immediately after registration.

22 ГОДИНИ ИСКУСТВО СО НАД 7000+ ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

Подготвени да се движите побрзо? Ние го олеснуваме тоа со 22+ години искуство. Нашите експерти ќе се справат со се што ви треба за успешен бизнис.