BE Website Basic

4.999,00 ден.
за 1 годинаНеограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
Бесплатен SSL
1GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 3 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот


ИЗБЕРИ ТЕМА

BE Website Starter

6.999,00 ден.
за 1 годинаНеограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
Бесплатен SSL
3GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 5 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот


ИЗБЕРИ ТЕМА

BE Website Standard

8.999,00 ден.
за 1 годинаНеограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
Бесплатен SSL
5GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 7 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот


ИЗБЕРИ ТЕМА

BE Website Premium

10.999,00 ден.
за 1 годинаНеограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
Бесплатен SSL
10GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 10 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот


ИЗБЕРИ ТЕМА

Вклучено во сите пакети

 • Веб креатор
 • Веб дизајни
 • Оптимизација за мобилни и таблети
 • Мултимедија
 • Галерии и фото слајдери
 • Мапи од гугл
 • Е-известувања
 • Контакт формулар
 • Поврзување со социјалните медиуми
 • Блогови и вести
 • Повеќејазичност
 • Оптимизација за пребарувачи (seo)
 • Сопствен домен
 • Google анализа
 • Останати можности