WP Website Basic

4.999,00 ден.
AnnuallyБесплатен .МК домен
Неограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
1GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 3 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот

BE Website Starter

6.999,00 ден.
AnnuallyБесплатен .МК домен
Неограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
3GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 5 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот

WP Website Standard

8.999,00 ден.
AnnuallyБесплатен .МК домен
Неограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
5GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 7 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот

WP Website Premium

10.999,00 ден.
AnnuallyБесплатен .МК домен
Неограничен број страници
WordPress платформа
Бесплатна тема
10GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Техничка поддршка
Оптимизација за мобилни
До 10 часа годишно поставување на материјали од наша страна
Целосно менаџиран од корисникот

Included With Every Plan

 • Веб креатор
 • Веб дизајни
 • Оптимизација за мобилни и таблети
 • Мултимедија
 • Галерии и фото слајдери
 • Мапи од гугл
 • Е-известувања
 • Контакт формулар
 • Поврзување со социјалните медиуми
 • Блогови и вести
 • Повеќејазичност
 • Оптимизација за пребарувачи (seo)
 • Сопствен домен
 • Google анализа
 • Останати можности