ЧЛАНАРИНА за АУКЦИЈА

1,200 ден.
за 1 година

Ви благодариме што одлучивте да ја користите нашата платформа за аукција на домени. Зачленете се и бидете меѓу првите кои започнаа со препродажба и купување на премиум домени. Со зачленување ви се овозможува правото на користење на платформата за аукција. Инстантно започнете пребарување на премиум домени, учествувајте во надавање или веднаш купете ги. Доколку сакате да препродавате, а не сте наш корисник регистрирајте нов домен или извршете трансфер на домен од друг регистрар.
Закупените или трансфер домените кои сакате да ги препродавате, по 24 часа автоматски се активираат за право на учество, со избор на еден од модулите за продажба по фиксен износ или надавање.

Вклучено во сите пакети

  • ПРЕМИУМ ДОМЕНИ
  • БРЗИ И БЕЗБЕДНИ ПРЕПРОДАЖБИ
  • ИСПЛАТИ ВО РОК ОД ЕДЕН РАБОТЕН ДЕН