MINI SHOP

1,299 ден.
Месечносе потпишува
договор за 24 месеци

НЕОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ПРОИЗВОДИ

1GB Диск простор
1 Валута (ден.)
1 Јазик (МКД)
Неограничен трафик
Модул за плаќање со
кредитна/дебитна картичка

Целосно менаџиран од корисникот

SMALL SHOP

1,499 ден.
Месечносе потпишува
договор за 24 месеци

НЕОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ПРОИЗВОДИ

2GB Диск простор
1 Валута (ден.)
1 Јазик (МКД)
Неограничен трафик
Модул за плаќање со
кредитна/дебитна картичка

Целосно менаџиран од корисникот

PREMIUM SHOP

3,499 ден.
Месечносе потпишува
договор за 24 месеци

НЕОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ПРОИЗВОДИ

5GB Диск простор
2 Валути (eur., ден.)
2 Јазика (ENG, МКД)
Неограничен трафик
Модул за плаќање со
кредитна/дебитна картичка

Целосно менаџиран од корисникот

Вклучено во сите пакети

 • Професионален дизајн
 • Мобилна верзија
 • Неограничен број е-пошти
 • SEO оптимизација
 • Lets Encrypt сертификат
 • Автоматизација на нарачки
 • Плаќања при достава
 • Плаќања преку вирман
 • Купони за попуст
 • Акции и промоции во зададено време
 • Компарација (споредба) на производи
 • Креирање на листа на желби (wishlist)
 • Купување на вредносни ваучери
 • Можност за рекламација
 • Резервни бекапи
 • Целокупна административна контрола
 • Антивирусна заштита
 • и многу други модули...