Регистрирај свој официјален македонски домен

www.
www.

www.

* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .mk

Проверка на достапноста... Верификација на условите за трансфер... Потврдување на избор на домен...

:domain е недостапен
Честитки! е слободен!
Контактирајте не

Вашиот домен ги исполнува условите за трансфер

Ве молиме, проверете дали сте го отклучиле вашиот домен кај вашиот тековен регистратор пред да продолжите.

Не ги исполнува условите за трансфер

Доменот што го внесовте се чини дека не е регистриран.

Ако доменот е регистриран неодамна, можеби ќе треба да се обидете повторно подоцна.

Алтернативно, можете да извршите пребарување за да го регистрирате овој домен.

Дадено е неважечко име на домен

Domains must begin with a letter or a number and be between and characters in length
Проверете го вашиот запис и обидете се повторно.

Откривме дека доменот што го внесовте е меѓународно име на домен. За да продолжите, изберете го посакуваниот јазик на домен.
Изберете го јазикот на доменот што сакате да го регистрирате.
Продолжете да го регистрирате овој домен за Бесплатно пренесете го вашиот домен кај нас

.mk
930,00 ден.
.com.mk
930,00 ден.
.org.mk
930,00 ден.
.net.mk
930,00 ден.
.edu.mk
930,00 ден.
Препорачани домени
Генерирани предлози за домен

Проверката на домените како и нивниот статус се моментални. Достапноста се проверува во реално време, во моментот на закуп.