• Вторник, Март 1, 2022
Отсега регистрација на .мк домeн без чекање, барања, документи и непотребни трошоци!

Направете нарачка онлајн, пополенете ги сите валидни информации и обезбедете го вашето .мк домен име за само неколку минути.

Постапка на регистрација 
 
1. Проверете дали доменот е слободен
2. Пополнете ги формите за регистрација и направете нарачка
3. Вашиот домен ќе биде регистриран во истиот момент.


* НАПОМЕНА: Користете валидни податоци при процесот на регистрација, во спортивно нема да можете да извршите никакви измени на податоците за регистрантот, да го отстапите на други лица или избришете доменот.


INHOST | Поголеми. Подобри. Побрзи. Побезбедни.

Премиум хостинг провајдер и регистрар за .mk домени во Македонија.

Хостирај во INHOST.mk со професионална  поддршка 24/7.

ИНХОСТ | Твој деловен партнер.