Акции и промоции

Летен попуст на сите услуги

  • 22nd Јули 2014
Додека вие се сончате на плажа, ви нудиме 20% попуст на сите услуги. Тоа значи дека ќе може ова лето да си го креирате вашиот веб сајт за кој долго сонувате, а со тоа и да заштедите. Дали можеби ...
Продолжи да читаш

Регистрирај .мк домен за само неколку минути

  • 21st Јули 2014
Отсега регистрација на .мк домeн без чекање, барања, документи и непотребни трошоци!Направете нарачка онлајн, пополенете ги сите валидни информации и обезбедете го вашето .мк домен име за ...
Продолжи да читаш

Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

  • 21st Јули 2014
Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%
Продолжи да читаш

Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

  • 21st Јули 2014

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш! Контактирајте не веднаш и искористете ја нашата акција.

Продолжи да читаш