WP Basic

1,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 1GB
 • Процесор 100% (1 jадро)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

WordPress платформа
WordPress SEO
Бесплатен WP Toolkit
Хостирање на 1 домен
1GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

WP Starter

2,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 2GB
 • Процесор 200% (2 jадра)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

WordPress платформа
WordPress SEO
Бесплатен WP Toolkit
Хостирање на 3 домена
3GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

WP Premium

6,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 4GB
 • Процесор 400% (4 jадра)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

WordPress платформа
WordPress SEO
Бесплатен .МК домен
Бесплатен WP Toolkit
Хостирање на 10 домена
10GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

Вклучено во сите пакети

 • cPanel Контролен панел
 • Инсталирана WordPress платформа
 • Избор на PHP верзија
 • Неограничен број на MySQL дата бази
 • Редовен бекап на податоци
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Серверска локација Европа
 • Firewall заштита
 • POP3, IMAP и SMTP