Ве молиме зачленете се доколку сакате да учествувате во некоја од понудените аукции за купување на домени. Доколку пак сакате да вршите препродажба на домени, покрај членство потребно е да закупите домен или направите трансфер на веќе постоечки.

Бр. Домен Почетен износ Понуди Веб страна Старост Понудено Фиксен износ
1 posteri.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
2 public.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
3 e-commerce.mk 61,000 ден. 0 Не 10 год. 0 ден.
4 domain.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
5 web.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
6 discount.mk 61,000 ден. 0 Не 10 год. 0 ден.
7 network.mk 61,000 ден. 0 Не 10 год. 0 ден.
Доколку сакате да добивате Е-Известувања од аукцијата, додадете го секој домен во листа на омилени со кликнување на ѕвездичката до името на доменот. За извршување на оваа опција потребно е претходно да сте најавени со корисничкиот профил.