Ве молиме зачленете се доколку сакате да учествувате во некоја од понудените аукции за купување на домени. Доколку пак сакате да вршите препродажба на домени, покрај членство потребно е да закупите домен или направите трансфер на веќе постоечки.

Бр. Домен Почетен износ Понуди Веб страна Старост Понудено Фиксен износ
1 public.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
2 popusti.mk -- -- -- -- -- 300,000 ден.
3 outlet.mk -- -- -- -- -- 300,000 ден.
4 influencer.mk -- -- -- -- -- 12,500 ден.
5 genius.mk -- -- -- -- -- 6,100 ден.
6 e-commerce.mk -- -- -- -- -- 65,000 ден.
7 domain.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
8 discount.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
9 surfaj.mk -- -- -- -- -- 14,000 ден.
10 web.mk -- -- -- -- -- 35,000 ден.
11 zdravahrana.mk -- -- -- -- -- 18,000 ден.
12 cestitki.mk -- -- -- -- -- 45,000 ден.
13 posteri.mk -- -- -- -- -- 45,000 ден.
Доколку сакате да добивате Е-Известувања од аукцијата, додадете го секој домен во листа на омилени со кликнување на ѕвездичката до името на доменот. За извршување на оваа опција потребно е претходно да сте најавени со корисничкиот профил.