Ве молиме зачленете се доколку сакате да учествувате во некоја од понудените аукции за купување на домени. Доколку пак сакате да вршите препродажба на домени, покрај членство потребно е да закупите домен или направите трансфер на веќе постоечки.

Бр. Домен Почетен износ Понуди Веб страна Старост Понудено Фиксен износ
1 public.mk -- -- -- -- -- ϵ35.000,00
2 popusti.mk -- -- -- -- -- ϵ300.000,00
3 outlet.mk -- -- -- -- -- ϵ300.000,00
4 influencer.mk -- -- -- -- -- ϵ12.500,00
5 genius.mk -- -- -- -- -- ϵ6.100,00
6 e-commerce.mk -- -- -- -- -- ϵ65.000,00
7 domain.mk -- -- -- -- -- ϵ35.000,00
8 discount.mk -- -- -- -- -- ϵ35.000,00
9 surfaj.mk -- -- -- -- -- ϵ14.000,00
10 template.mk -- -- -- -- -- ϵ12.000,00
11 web.mk -- -- -- -- -- ϵ35.000,00
12 zdravahrana.mk -- -- -- -- -- ϵ18.000,00
13 cestitki.mk -- -- -- -- -- ϵ45.000,00
14 posteri.mk -- -- -- -- -- ϵ45.000,00
Доколку сакате да добивате Е-Известувања од аукцијата, додадете го секој домен во листа на омилени со кликнување на ѕвездичката до името на доменот. За извршување на оваа опција потребно е претходно да сте најавени со корисничкиот профил.