ШТО Е ХОСТИРАНА ДЕЛОВНА ПОШТА?

ime.prezime@vasdomen.mk

Хостирана деловна пошта е професионално решение за онлајн комуникација што интегрира е-пошта, контакти, календар, задачи, документи и папки.

Со Хостирана деловна пошта можете брзо и едноставно да праќате е-пораки од кој било компјутер или смартфон, да управувате со своите контакти и своето време, користејќи ги напредните календарски опции и адресар, како и да креирате задачи и да го следите нивното реализирање. Притоа, вашата е-комуникација е безбедна, со вклучената енкрипција и можност за обнова на трајно избришана пошта.

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА УСЛУГАТА ХОСТИРАНА ДЕЛОВНА ПОШТА?

За сите оние што сакаат своите деловни податоци да ги чуваат во Македонија и да уживаат во предноста која ја овозможува поддршката и професионалната помош 24/7 што ги нуди решението за Хостирана деловна пошта на ИНХОСТ.

Кои се продобивките на деловната пошта

Сите оние што имаат потреба од професионално решение за е-пошта, а не сакаат да се грижат за негово одржување, поддршка и управување со лиценци. Простор за складирање и споделување документите важни за компанијата од каде било. Синхронизација на контактите на сите ваши уреди. Можност за автоматизиран компаниски е-адресар. Лесно и брзо испраќање и примање покани за состаноци и настани. Можност за креирање лични или задачи за целиот тим. Пристап до листата од задачи од сите ваши уреди. Потсетник за роковите што наближуваат. Интеграција на листата на задачи со календарот.

ДОСТАПНОСТ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ЕФИКАСНОСТ

БЕЗБЕДНОСТ

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРШКА

ЗАШТЕДА