Прашања

Дали за услугите гарантирате со враќање на парите?

Да. Можете да ги користите нашите хостинг услуги 30 дена без никаков ризик бидејќи ви нудиме...

Дали може да се промени хостинг пакетот подоцна?

Апсолутно! Доколку имате потреба можете да го промените вашиот хостинг пакет во секое време без...

Дали ќе ги префрлите моите податоци на новиот хостинг?

Да, доколку претходниот хостинг е Linux базиран. Префрлувањето на Вашите податоци е вклучено во...

Како да направите целосна резервна копија од cPanel?

Резервната копија е копија од датотеки, така што може да се користи за обновување на вашата...

Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

Нарачка може да направите директно преку сајтот или едноставно да ни се јавите или пишете на...

Како можaм да платaм за вашите услуги?

Прифаќаме (Visa / Visa Electron, MasterCard, Maestro) кредитни и дебитни картички, вклучително и...

Колку изнесуваат хостинг пакетите во Македонија?

Во нашата веб-приказна на Интернет низ годините со зголемување на побарувачката на веб-страни се...

Кој може да биде спонзориран со хостинг?

INHOST, како хостинг компанија ориентирана кон општеството и цивилниот сектор, им овозможува на...

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи!

На која платоформа да ја хостирате Вашата веб страна? Доколку планирате да стартувате сопствен...

Што е заедничко хостирање?

Заедничкото хостирање претставува хостирање на сервер кој го делите со други корисници, при што...

Што се продразбира под хостирање?

Хостирање (сместување) на една веб-страна подразбира HTML/CSS/JS/PHP/итн… документи што ја...