Кој може да биде спонзориран со хостинг?

INHOST, како хостинг компанија ориентирана кон општеството и цивилниот сектор, им овозможува на невладините организации регистрирани во Република Македонија да добијат бесплатен хостинг простор на нашите сервери. Доколку сте невладина организација регистрирана во Република Македонија, контактирајте не на contact@inhost.mk и претставете ни се. На истата е-пошта може да не контактира секое физичко лице кое сака да направи веб страна за општо добро, но во моментов финансиски не може да го издржи трошокот за хостинг.

Крајната одлука за тоа кој може да ја искористи оваа привилегија е на INHOST.
  • 2 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Што се продразбира под хостирање?

Хостирање (сместување) на една веб-страна подразбира HTML/CSS/JS/PHP/итн… документи што ја...

Што е заедничко хостирање?

Заедничкото хостирање претставува хостирање на сервер кој го делите со други корисници, при што...

Колку изнесуваат хостинг пакетите во Македонија?

Во нашата веб-приказна на Интернет низ годините со зголемување на побарувачката на веб-страни се...

Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

Нарачка може да направите директно преку сајтот или едноставно да ни се јавите или пишете на...

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи!

На која платоформа да ја хостирате Вашата веб страна? Доколку планирате да стартувате сопствен...