Кој може да биде спонзориран со хостинг? Принт

  • 2

INHOST, како хостинг компанија ориентирана кон општеството и цивилниот сектор, им овозможува на невладините организации регистрирани во Република Македонија да добијат бесплатен хостинг простор на нашите сервери. Доколку сте невладина организација регистрирана во Република Македонија, контактирајте не на contact@inhost.mk и претставете ни се. На истата е-пошта може да не контактира секое физичко лице кое сака да направи веб страна за општо добро, но во моментов финансиски не може да го издржи трошокот за хостинг.

Крајната одлука за тоа кој може да ја искористи оваа привилегија е на INHOST.

Дали Ви помогна овој одговор?

« Назад