Како можaм да платaм за вашите услуги?

Прифаќаме (Visa / Visa Electron, MasterCard, Maestro) кредитни и дебитни картички, вклучително и плаќања преку трансакциона сметка (фактура за правни и физички лица).

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Што се продразбира под хостирање?

Хостирање (сместување) на една веб-страна подразбира HTML/CSS/JS/PHP/итн… документи што ја...

Што е заедничко хостирање?

Заедничкото хостирање претставува хостирање на сервер кој го делите со други корисници, при што...

Колку изнесуваат хостинг пакетите во Македонија?

Во нашата веб-приказна на Интернет низ годините со зголемување на побарувачката на веб-страни се...

Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

Нарачка може да направите директно преку сајтот или едноставно да ни се јавите или пишете на...

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи!

На која платоформа да ја хостирате Вашата веб страна? Доколку планирате да стартувате сопствен...