Прашања

 Дали можам да користам сопствен домен?

Секако. При порачка на хостинг пакетот кој го сакате одберете "Ќе извршам промена на именските...

 Како да изберете најдобро домен име за вашата компанија

Деновиве сè потешко и потешко е да се најде домен име кое е лесно за паметење, е...

 Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

Нарачка може да направите директно преку сајтот или едноставно да ни се јавите или пишете на...

 Како до *.mk или друг Македонски домен?

INHOSTнуди регистрација на Македонски домени и тоа со следните наставки: .mk , .com.mk , .net.mk...

 Што е домен?

Домен - името кое е карактеристично за секоја веб страна. Пример inhost.mk е нашето препознатливо...