1

Избери го посакуваниот трафик за веб страната

2

Прати ни задолжителни параметри и информации

3

Најави се на Google Analytics и следи ја аналитиката

Како и до МИЛИОН посетители месечно?

Закупот на месечен сообраќај никогаш не бил полесен. Професионалниот СЕО тим на инхост, може да ја испорача било која бројка на Македонски (трафик) сообраќај кон вашите веб страници или од која било друга локација по ваш избор. Подобрете ги параметрите на сообраќајот што ви се потребни, исклучително Bounce Rate, Return Rate, visitors Session Time итн.

Start Improving

Закупете 100% органски трафик по најниски цени!

Веб страните со голем трафик лесно привлекуваат внимание, додека веб страните со мал сообраќај веројатно нема да стигнат многу далеку. Ако сте заинтересирани да го максимизирате вашиот потенцијал, критичен чекор кон успехот е користењето на трафикот. Придобивките од зголемувањето на бројот на посети може да доведат до експоненцијален пораст.

Со нашиот алгоритам за трафик, ќе го подобрите вашиот органски веб сообраќај, рангирањето на пребарувачите и видливоста. Користиме голем број ресурси за да го овозможиме ова.

Track & Monitor

Видливи резултати на вашиот акаунт на Google Analytics

Гарантираме дека целиот ваш сообраќај ќе биде видлив, а тоа можете да го проверите во Google Analytics за да се уверите дека ви го доставуваме она за што плаќате.

Our Customers Say

Learn why we are trusted by over 7,000 clients worldwides

InHost ми го направи комплицираното едноставно. Никогаш не знаев од каде да почнам со SEO додека не ми ги препорачаа. Буквално, повеќе од двојно го зголемив сообраќајот и продажбата одкако ги користам нивните сервиси.

Спибо Шоп Бутик
Спибо Шоп Бутик
Read the case study

Без INHOST и тимот од професионалци никогаш не би можел да ја имам мојата веб-страница на првата страница на Google за сите клучни зборови што се поврзани со мојот бизнис. Нивната професионалност како и помош за користењето на услугите за клиенти е прва класа.

Сама Холидеј ТА
Сама Холидеј ТА
Read the case study

Толку едноставна а сигурна платформа за хостирање! Тоа ми помогна да видам каде стоиме покрај нашите локални конкуренти. Тоа е дел од нашиот ден. Најдобрата карактеристика е алатката за клучни зборови.

Групација Генел
Групација Генел
Read the case study

Извештаите и насоките од ИНХОСТ ми даваат сè што треба да знам за оптимизација на мојата страница. Постојано добро ја прилагодувам мојата страница да работи кон повисок рејтинг. Читам различни извештаи од тимот, а потоа веднаш разработувам како да ги спроведам препораките.

SLIKI.mk

Најчесто поставувани прашања

За прашања во врска со трафикот кој не се поставени, ве молиме контактирајте не. Нашиот тим за СЕО ќе ви одговори.

За што служат гео таргет услугите за трафик/сообраќај?

Повеќето од нашите клиенти ги користат нашите услуги за да ги подобрат метриките на сообраќајот на нивните веб страни. Можеме да ја поправиме стапката на отскокнување, стапката на враќање, времето на сесија, да го зголемиме обемот на сообраќај, да додадеме повеќе органски или социјален сообраќај и да работиме со речиси секој аспект од сообраќајот.

Дали е безбедно за Adsense (или кои било други програми за плаќање за клик)?

Да, нашиот алгоритам е апсолутно безбеден за било кој PPC реклами. Избегнуваме кликнување на реклами и затоа нема да прекршите никакви правила. Ние дури и не ги вчитуваме рекламите, така што нема да видите никакви импресии. За импресии користиме друг алгоритам кој сеуште не е онлајн на понуда.

Дали оваа услуга ќе ми помогне со оптимизација, рангирање итн.?

Обично Google рангира веб страни со поголем сообраќај, така што веруваме дека имањето поголем сообраќај во Google Analytics всушност помага во вашето рангирање. Вреди да се проба.

Дали прифаќате short, redirect или affiliate линкови?

Не, не можеме да гарантираме резултати освен ако не користите вообичаени веб страни со инсталирана Google Analytics.