УСЛУГИ ЗА ДИЗАЈН

Нашите дизајни се креирани од почеток до крај со цел да ги поврзат потребите на корисниците и нивните деловни цели

UX Design

Вршиме истражување, прототип и тестирање за да се увериме дека вашите побарувања се совршено прилагодени за пазарот.

ВЕБ ДИЗАЈН

Кодираме и дизајнираме професионално, за вашата веб страна или веб апликација да работи непречено на секој главен прелистувач и уред

ИЛУСТРАЦИЈА

Дозволете вашата визуелна идентификација да се истакне. Нашите дизајнери рачно ќе создадат нешто за вас од нула

БРЕНДИРАЊЕ

Нашиот тим ќе испорача сеопфатна идентификација на брендот за вашиот бизнис со комплетна книга за брендови

АНИМАЦИЈА

Направете визуелните изгледи на вашиот бренд да се истакнат со имплементирање на анимација на вашата веб страна, маркетинг средства, видеа или логоа

МАРКЕТИНГ

Подобрете ја вашата визуелна идентификација со помош на нашите дизајнери кои ќе подготват решение прилагодено на вашите потреби

УСЛУГИ ЗА РАЗВОЈ

Работете со нашите експерти за да ги имплементирате најновите, најсовремени технологии во вашиот бизнис и да го започнете вашиот раст. Ние се фокусираме на најновите технологии, трендови, анализа на податоци и истражување за да обезбедиме оптимални резултати за вас.

HTML

Во програмскиот свет, HTML сè уште е основата на многу неверојатни апликации и веб страници

CSS

Ние користиме CSS за да го стилизираме вашиот дигитален производ, се со цел да го оживееме вашето брендирање и визуелна идентификација

JavaScript

JavaScript ни овозможува да креираме прекрасни, анимирани интерфејси и да ги воодушевиме вашите корисници со вашата веб страна или услуга

Vue.JS

Најдобро за едноставни апликации, Vue.JS е одлична алатка за оние кои се фокусирани на едноставноста, употребливоста и брзината

PHP

Со PHP нашиот тим ќе може да создаде одлична веб страна или апликација за вашите корисници за кратко време

Laravel

Го користиме Laravel за попријатен, побрз и полесен развој на PHP, така што вашиот проект ќе биде лансиран во рок

Smarty

Smarty е мотор за веб теми кој е презентација на HTML & CSS. Паметниот развој целосно зависи од PHP OOPS технологијата

< stop offset=".092" stop-color="#6CC04A">
Node.JS

Node.JS ви овозможува да користите JavaScript на страната на серверот на вашиот дигитален производ, што значи полесен и побрз развој

ПРОЦЕС НА РАЗВОЈ НА УСЛУГА

Истражете го секој чекор од нашиот работен процес за подобро да не запознаете

1

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Прво, контактирајте со нас преку точниот оддел за поддршка или контакт формата. Веднаш ќе закажеме повик со нашиот тим

2

РАБОТИЛНИЦИ

Првата фаза од секој наш проект е фокусирана на разбирање на вашите цели и потреби. Затоа ќе планираме серија работилници и дискусии со вас и вашиот тим

3

UX ДИЗАЈН

Следно, започнуваме да работиме на прототипите. Врз основа на вашите потреби, можеме да го прилагодиме процесот на тестирање за да одговара на вашата временска рамка

4

UI ДИЗАЈН

Откако прототипите се сеопфатно тестирани, преминуваме кон дизајнот на интерфејсот. Нашиот тим тесно ќе соработува со вас за да создадеме најсовремен производ

5

КОДИРАЊЕ И РАЗВОЈ

Откако дизајнот ќе биде одобрен, ќе започнеме да го развиваме производот во спринтови од 2 недели за да ја одржиме агилноста и флексибилноста во текот на целиот процес

6

СТАРТУВАЊЕ И ПОДДРШКА

Ќе се грижиме за лансирањето (дури и ако тоа значи да го направиме среде ноќ) и ќе обезбедиме постојана поддршка и одржување на производот за во иднина

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Ние работиме со компании во многу различни сектори, градиме врски кои траат и ги поддржуваме додека растат. Над 7.000 корисници имаат доверба во нашите сервиси и услуги. Бидете и вие дел од една успешна приказна

22 ГОДИНИ ИСКУСТВО СО НАД 7000+ ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

Подготвени да се движите побрзо? Ние го олеснуваме тоа со 22+ години искуство. Нашите експерти ќе се справат со се што ви треба за успешен бизнис.

Ви требаат повеќе информации?

Слободно контактирајте го нашиот тим од експерти за да добиете повеќе информации околу вашите побарувања или прашања