Дали можам да користам сопствен домен?

Секако. При порачка на хостинг пакетот кој го сакате одберете "Ќе извршам промена на именските опслужувачи на веќе постоечки домен што го поседувам или сам ќе си регистирам нов домен.” и внесете го вашиот домен. Откако ќе биде активиран хостинг пакетот, на емаил адресата ќе ги добиете нашите именски опслужувачи и ќе треба да ги внесете кај доменот.
Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)