Кои се начините на плаќање?

INHOST сега за сега нуди два начини на уплата и тоа

Online директна уплата со кредитна или дебитна картичка
Нарачка може да направите директно преку веб страната на INHOST, или едноставно да ни се јавите или пишете на емаил, ние ќе ја направиме нарачката за вас и ќе ви ги објасниме деталите за уплата и активација. Поддржани се најголемите брендови на картички и тоа VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, како и наши домашни картички.

На жиро сметките на ПРОЦЕС ИН
Агенција за интелектуални, информатички услуги
и маркетинг „ПРОЦЕС ИН“ извоз-увоз ДООЕЛ Скопје

Даночен број 4004002122057
Жиро сметка 210-0570712902-26
Депонент Тутунска Банка АД Скопје

Уплатите на нашите жиро сметки може да ги вршат компании / организации / физички лица врз основ на профактура која ќе им биде издадена од наша страна по вршење на нарачка. По уплатата, INHOST испраќа оригинална фактура по пошта.
При уплата на нашата жиро сметка ве молиме наведете го бројот на профактурата во делот за повикување на број или цел на дознака.

Нарачка може да направите директно преку сајтот на МКхост, или едноставно да ни се јавите или пишете на емаил, ние ќе ја направиме нарачката за вас и ќе ви ги објасниме деталите за уплата и активација.

Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)