BASIC SHARED

1,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 1GB
 • Процесор 100% (1 jадро)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

Хостирање на 1 домен
1GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Joomla & WordPress поддршка
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

STARTER SHARED

2,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 2GB
 • Процесор 200% (2 jадра)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

Хостирање на 3 домена
3GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Joomla & WordPress поддршка
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

PREMIUM SHARED

6,999 ден.
за 1 година
 • Физичка меморија 4GB
 • Процесор 400% (4 jадра)БЕСПЛАТЕН
креатор на веб страни

Бесплатен .МК домен
Хостирање на 10 доменa
10GB Диск простор
Неограничен трафик
Неограничен број е-пошти
Joomla & WordPress поддршка
Бесплатна миграција
Imunify360 безбедност
LiteSpeed Web Server

Вклучено во сите пакети

 • cPanel Контролен панел
 • WordPress Инсталација
 • Избор на PHP верзија
 • Неограничен број на MySQL дата бази
 • Редовен бекап на податоци
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Серверска локација Европа
 • Firewall заштита
 • POP3, IMAP и SMTP