Mini SEO traffic

3,450 ден.
Месечно60 000 посети/месец
20 000 уникатни посетители
До 3 страници по посета
До 5 минути посета на секоја страница
Гео таргетирање по држави
Трафик по дефинирани (15) URL адреси
Органски, социјални, референтни, директни
Менаџирање на Bounce Rate
Менаџирање на Return Rate

Large SEO traffic

10,900 ден.
Месечно600 000 посети/месец
200 000 уникатни посетители
До 3 страници по посета
До 5 минути посета на секоја страница
Промена на обемот во текот на ноќта и денот
Промена на обемот во текот на денот во неделата
Гео таргетирање по држави
Трафик по синхронизиран RSS канал
Органски, социјални, референтни, директни
Менаџирање на Bounce Rate
Менаџирање на Return Rate

Ultimate SEO traffic

12,900 ден.
Месечно1 000 000 посети/месец
300 000 уникатни посетители
До 11 страници по посета
До 5 минути посета на секоја страница
Промена на обемот во текот на ноќта и денот
Промена на обемот во текот на денот во неделата
Гео таргетирање по држави
Трафик по синхронизиран RSS канал
Органски, социјални, референтни, директни
Менаџирање на Bounce Rate
Менаџирање на Return Rate

Lifetime пакети

1,200 ден.

Со Lifetime пакетите, можете да платите само еднаш и да добивате трафик со бесплатни обновувања секој месец.
Ве молиме имајте предвид дека Lifetime пакетите се поврзани со една URL адреса (домен).
За закуп на Lifetime пакети продолжете со закуп и изберете еден од нив.

Вклучено во сите пакети

  • Natural Looking Traffic
  • Organic, Social, Referral, Direct
  • Language Control
  • Bounce Rate Control
  • Session Duration Control
  • Navigation Funnels
  • Google Analytics Safe
  • Google Adsense Safe
  • Global Alexa Rank