Уверете се во нашата брзина и сигурност! Серверите се поврзани на 1gbps мрежа кои користат SSD дискови, оптимизирани со уникатни перформанси и 99,9% стабилност

STARTER

1.899,00 /год. Regularly 2.599,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 1 хостиран домен
 • 1GB SSD RAID 10 диск простор
 • 50GB месечен сообраќај
 • -
 • * Пакет за студентски проекти

STANDARD

2.699,00 /год. Regularly 3.199,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 1 хостиран домен
 • 3GB SSD RAID 10 диск простор
 • 150GB месечен сообраќај
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН за првата година
 • * Пакет за мали и средни корисници

PREMIUM

3.999,00 /год. Regularly 4.599,00 НАРАЧАЈ
 • Активација на 3 хостирани домени
 • 5GB SSD RAID 10 диск простор
 • 300GB месечен сообраќај
 • БЕСПЛАТЕН ДОМЕН за првата година
 • * Пакет за големи корисници

Бесплатна инсталација на 300+ скрипти и 7000+ теми

Имате потреба од нлајн присуство? Нашите платформи се одлично место за да започнете уште денес...

КРЕИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ВЕБ СТРАНА ЗА 24 ЧАСА
Го создадовме template.mk за да ви дадеме професионални решенија што ќе ги оживее сите ваши идеи на глобалната мрежа (World Wide Web).
 • стартувајте БРЗО и ЕДНОСТАВНО со ваше веб решение.
 • ИЗБОР НА ТЕМИ дизајнирани за сите потреби.
 • Направи го вистинскиот ИЗБОР со само неколку клика.
 • ОТКРИЈ што ти е ПОТРЕБНО
РАБОТИ ЛОКАЛНО ТРГУВАЈ ГЛОБАЛНО Е-ПРОДАВНИЦИ
INSHOP е прилагоден сервис за вашата интернет бизнис стратегија. Унапредете ја продажбата преку сопствена е-продавница уште денес.
 • НИСКИ ТРОШОЦИ сo висок поврат на вложените средства.
 • ПЛАЌАЊЕ ОНЛАЈН со сите типови на картички.
 • РАБОТНО ВРЕМЕ 24/7 е-продавницата е секогаш отворена.
 • ДОЗНАЈ ги сите ДЕТАЛИ

ЗАРАБОТУВАЈ ОД ДОМА
СО Google Adsense

Неколку наши клиенти веќе го пронајдоа патот
за заработување на пари со работење од дома.
Доколку сте заинтересирани, контактирајте не
и започнете да заработувате со Google Adsense.

Повеќе од 15 години статистика на

ИСКУСТВО, УСЛУГА И ПОДДРШКА

Задоволни корисници

7300

Реализирани тикети

4865

Хостирани страни

4803

Регистрирани домени

6153

Миграции и трансфер

2707

E-МАИЛ МАРКЕТИНГ

ОСВОЈТЕ ГО ПАЗАРОТ ВО МАКЕДОНИЈА

Секоја порака е бесмислена доколку не допре до илјадници можни потрошувачи. Доколку една порака се пласира на вистинскиот начин, таа има моќ не само да ја информира, но и да ја трансформира публиката. Променете го начинот на дејствување уште денес. Испратете ја вашата порака до илјадници е-корисници.

НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС ПО СУПЕР ЦЕНА

ПЛАЌАТЕ ПОМАЛКУ, А ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

виртуелна канцеларија CLOUD OFFICE
Безбедно чување на вашите податоци (датотеки), достапни преку кој било уред, од која било локација и во кое било време

Дознај повеќе
дозволете ни да Ви помогнеме!
Ние можеме да се справиме со Вашите ИТ задолженија, додека Вие се фокусирате на Вашата основна дејност

Дознај повеќе
интелегентни решенија ВЕБ АПЛИКАЦИИ
Најголем On-line ИТ маркет во Македонија, индивидуализиран и приспособлив на потребите на секоја компанија поединечно

Дознај повеќе...

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ КОИ ГО НАШИОТ ТИМ!