Комплетно решение за интернет продажба и дигитален маркетинг

За мали и средни бизниси со големи амбиции

Не дозволувајте да се намали тешко стекнатата предност пред конкуренцијата во реалниот бизнис! Преземете ја целосно контролата во свои раце за да ве забележат новите потенцијални клиенти од дигиталниот свет! Задржете го квалитетот на вашите производи и услуги и изложете ги во вашата нова е-продавница.

ЗАПОЧНИ СО Е-ТРГОВИЈА УШТЕ ДЕНЕС

Сè на една платформа со многу можности за промоција на твоите услуги и производи. Имаме 15 год. искуство во промоција на локални бизниси и соработка со повеќе од 2,500 фирми од Македонија.

БЕСПЛАТЕН ДИЗАЈН

Избор на бесплатни дизајн шаблони (templates), доплата за професионални дизајн шаблони и можност за (custom) дизајн по ваша потреба.

МУЛТИЈАЗИЧНА ПОДДРШКА

Изработката на Е-продавницата доаѓа со еден стандарден јазик. Дополнителните јазици се доплаќаат според ценовникот на Процес Ин.

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

Модул за плаќање со кредитна/дебитна картичка, преку фактура/трансакциона сметка и модул за плаќање при или по испорака.

МОБИЛНА ВЕРЗИЈА

Вашата Е-продавница ќе изгледа одлично на било кој уред. Вклучувајќи и паметни телефони, таблети и десктоп компјутери.

КОМПАРАЦИЈА

Компарација на производи овозможува споредба на повеќе селектирани производи по нивните карактеристики, цени, слики, опис и др.

ОПЦИИ И ФИЛТРИ

Листање на карактеристиките односно атрибутите на производите/услугите (дефинирани во панелот за администрација) во лесно прегледна табела.

100% АДМИНИСТРАЦИЈА

Целокупна административна контрола на модулите и екстензиите кои се достапни на Front-End, нивно различно позиционирање и прикажување на Е-продавницата.

ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПРОДАЖБА

Модул за акциски попусти, поклони, ваучери, наградни поени и продажба со купони за промоција и попуст. Со ова се овозможува зголемување на продажбата.

КОНТРОЛА И МЕНАЏМЕНТ

По нарачката на производот процесот се става “на чекање”. Со тоа се овозможува контрола на уплатените средства, а по извршената контрола го менува статусот на нарачката.

СТАТИСТИКА

Комплетна статистика на продадени производи/услуги, статус на нарачка (на чекање, комплетирани), број на зачленети купувачи, кои производи се најпосетени и најинтересни.

ВРЕДНОСНИ ВАУЧЕРИ

Купувачите можат да нарачаат вредносен ваучер со посветена порака за член од фамилија, роднина, пријател, сакана личност, колега или слично, а за било кој повод во годината.

МУЛТИ МЕНАЏМЕНТ

Доделување на мулти менаџмент контрола на повеќе лица да менаџираат со производите, цените и процесите на нарачка, попусти, со начинот на плаќање и испорака и др.

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Affiliate систем. Сетирање на систем за надворешна продажба и промоција на производите/услугите со исплата на одредена провизија по остварена продажба.

МОДУЛИ ЗА ОДАНОЧУВАЊЕ

Флексибилни модули за оданочување (ДДВ) - во зависност од земјата на купувачите, ЕУ модел или користење фиксен ДДВ модел од 18% за е-продавници во Македонија.

CROSS SELLING

Поврзување на препорачани производи на главниот производ, обично представени како поврзани производи или купувачите што го купуваат овој производ купуваат и..

META TAG & DESCRIPTION

Ажурирање на Meta tag и Meta description на секоја страна, и за секој производ со што се подобрува SEO (search engine optimization) котирањето на интернет пребарувачите.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics за напредни статистики на посетеност – посетеност по град, држава, време на посетеност, посетеност од интернет пребарувачи, од интернет маркетинг кампањи.

SEO ОПТИМИЗАЦИЈА

оптимизирање на кодот и линковите за лесно и напредно регистрирање на вашата страна од Google, Yahoo, Bing и други интернет пребарувачи и добивање на подобри оценки.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Охрабрете ги вашите посетители да ја лајкуваат и споделуваат вашата содржина со додавање на икони за платформите за социјални медиуми како Facebook, Twitter, LinkedIn и Pinterest на вашата страница.

ДИРЕКТНА КОМУНИКАЦИЈА

Едноставна и брза директна комуникација до сите твои контакти од едно место – промоции, попусти и купони на лична е-пошта на купувачите кои се регистрирани во базата на е-продавницата.

МАРКЕТИНГ И МЕНАЏМЕНТ

Денес, голем дел од потрошувачите користат интернет за да најдат производ или услуга. Го наоѓаат ли и твојот бизнис? Со нас ги добиваш сите алатки за ефикасна интернет промоција и е-трговија.

ВРШИМЕ ИЗРАБОТКА И НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ВЕБ РЕШЕНИЈА ПО УНИКАТНИ ПОБАРУВАЊА

Доколку имате потреба од персонализирано решение или немате време сами да ја креирате или уредувате вашата веб страна, Нашиот тим од експерти може да одговори на вашите уникатни побарувања.

SPEED

Improve your website’s performance with the fastest infrastructure. Our customers see up to 200% in performance improvements and 50% better bandwidth.

SECURITY

Sleep easy knowing your sites are monitored and secured 24/7. A SLA backed 99.9% uptime guarantee and hack free guarantee.

SCALABILITY

Hosting and scaling a WordPress site the right way has never been easy. We handle visitors and page views a day with absolute stability and uptime.

SITE MANAGEMENT

Save time on repetitive site management tasks. Manage your sites with a dashboard that prioritizes performance and security.

TECHNICAL QUALITY

Our own datacenter, located in Europe, connected to the Internet by many independent high-reliability connections.

CUSTOMER SUPPORT

We know that support is important matters. We are always available to help 24/7. We pick up a call within seconds and we are helpful.

PROVEN SOLUTIONS

Our hosting services are based on proven software of the highest quality: the cPanel management panel and the CloudLinux system with exceptional stability with LVE technology.

OPERATING AUTOMATION

All services on our servers work fully automatically: setting up virtual servers and domain registration can be paid online - they are available to customers immediately after registration.

22 ГОДИНИ ИСКУСТВО СО НАД 7000+ ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

Подготвени да се движите побрзо? Ние го олеснуваме тоа со 22+ години искуство. Нашите експерти ќе се справат со се што ви треба за успешен бизнис.