Прашања

 Како да изберете најдобро домен име за вашата компанија

Деновиве сè потешко и потешко е да се најде домен име кое е лесно за паметење, е...

 Кои се начините на плаќање?

INHOST сега за сега нуди два начини на уплата и тоа Online директна уплата со кредитна или...

 Колку време е потребно за активација на услугите?

Времето на активација на интернационално домен име (com / org / net и сл.) е моментално и се...

 Нарачки со кредитни картички!

Нашите клиенти се задоволни од овој начин на плаќање и веќе уплатите се вршат со кредитни...

 Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи!

На која платоформа да ја хостирате Вашата веб страна? Доколку планирате да стартувате сопствен...